SCHORS Økonomi+medarbejder - deltids + ekstra + midlertidig

ØKONOMI+MEDARBEJDER

SCHORS kan hjælpe med de daglige opgaver i din økonomiafdeling: Bogføring, controlling, rapportering, analyser eller økonomistyring hvad enten det er midlertidigt eller en permanent fleksibel løsning

SCHORS Økonomi+medarbejder til taktisk og operationelt virksomhedsøkonomi

Midlertidig ØKONOMI+MEDARBEJDER
Interim eller midlertidig bogholder, controller eller regnskabschef – hvis du er ramt af en sygemelding, barselsorlov, opsigelse eller af anden grund har behov for en bogholder, controller eller økonomimedarbejder i en periode.

 

Vi løser opgaverne på et kompetent højt niveau samtidig med at vi har fokus på at afdække nye muligheder for at styrke økonomifunktionen og virksomheden.

 

Vi sikrer, at du får:

  • En hurtig og tryg løsning så vigtige opgaver ikke forbliver uløst
  • Det rigtige match mellem opgaver og kompetencer
  • Fleksibel løsning indtil en permanent løsning er på plads
  • Opgaver løst i overensstemmelse med jeres systemer og processer, men med forbedringsmuligheder for øje


Permanent ØKONOMI+MEDARBEJDER

Hvis din virksomhed har behov for en pålidelig og kompetent økonomi-medarbejder på deltid tilpasset din virksomheds behov. Vi sikrer dig de rette kompetencer og sikkerhed for at opgaverne udføres rettidigt og med blik for økonomistyring og udvikling.

 

Du får en fleksibel løsning, der kan tilpasses i takt med, at din virksomhed vokser, eller dine behov på anden måde ændres. Vi sikrer at du altid har det rette match af opgaver og kompetencer.

 

Vi sikrer, at du får:

  • En tryg løsning, hvor opgaver bliver løst i overensstemmelse med jeres systemer og processer, men med forbedringsmuligheder for øje
  • En fleksibel løsning der kan udvikles i takt med dine behov
  • Det rigtige match mellem opgaver og kompetencerKontakt SCHORS på 41 14 13 19 for at høre mere.